Adverteren op Facebook in 2024

Adverteren op Facebook en Instagram

Door op Facebook en Instagram te adverteren kan je je doelgroep op een zeer efficiënte manier bereiken. Van de eerste indruk (awareness) tot de uiteindelijke conversie (een contactopname, aankoop of een ander doel). Met onze doordachte campagnes en advertenties zorgen we voor een maximale impact en resultaat.

Hoe kunnen we jou helpen?

Het moet beter!

Ik adverteer reeds, maar ben niet tevreden met de resultaten. Ik wil de winstgevendheid verbeteren en meer mensen bereiken.

Ik ga starten

Ik start vanaf nul met nieuwe campagnes en heb hulp nodig. Ik wil meteen goed uit de startblokken schieten.

Waar we goed in zijn:

  • We hebben veel ervaring en verzorgen met succes de Facebook en Instagram campagnes van bedrijven als Ice Mountain, de Camino Bouwgroep, Quiso en vele anderen. Die ervaring passen we ook op jouw bedrijf toe.
  • We schakelen snel, zijn flexibel en staan steeds voor je klaar met raad en daad.
  • We verbeteren de campagnes aan de lopende band en gaan steeds op zoek naar een lagere kost per resultaat (zoals een aankoop of contactaanvraag).
  • We zijn partner bij Meta, wat betekent dat we van hen ook strategische hulp krijgen om het beste uit jouw campagnes te halen.
  • We kunnen alles van a tot z uitvoeren (van de bedenking van de strategie tot het schrijven van de copy en kiezen van de beelden). Of we helpen jouw team en werken met hen samen.

Meer weten?

Ontdek hoe je betere, winstgevende Facebook advertenties kan opzetten met onze hulp.

Premier Partnerships

We hebben account managers bij Meta (Facebook) en Google om zo betere ondersteuning te kunnen geven waar jij ook van kan meegenieten. We zijn ook Google Partner omdat we aan hun hoge kwaliteitseisen voldoen.

SEARCH ADVERTISING

Search advertising is een belangrijk onderdeel van elke gezonde online marketing mix. Mensen die “zoeken" zijn per definitie gemotiveerd. Je bereikt de juiste personen op het juiste moment, net wanneer jouw dienst of product top of mind is. Via Google Ads of Bing Ads zetten we gerichte campagnes op.

Display Advertising

Display advertising is goed voor het promoten van jouw merk of product bij je doelgroep. We kunnen heel gericht advertenties tonen aan de juiste mensen en denken hierbij steeds na over de juiste boodschap. Display advertenties kunnen getoond worden via het Google Display Network, Facebook, LinkedIn en andere mogelijke kanalen.

Adverteren op Facebook

Het grootste voordeel aan adverteren op Facebook is dat je de doelgroep heel goed kan bepalen en bereiken. Dit kan al vanaf een relatief lage kost en in een heel beperkte regio. Dat zorgt ervoor dat je vlot kan experimenteren met verschillende boodschappen om zo te ontdekken wat je doelgroep echt aanspreekt.

Adverteren op Instagram

Heb je mooie foto’s of toffe filmpjes van je product of dienst? Dan is Instagram een goed kanaal voor jouw advertenties. Zeker bij de “Stories” en “Reels” halen we mooie conversies en resultaten. Belangrijk is dat we Instagram-gebruikers inspireren en beïnvloeden met mooie en doordachte content.

Adverteren op LinkedIn

Heb je een product of dienst in de B2B sector? Dan is LinkedIn het advertentiekanaal bij uitstek. We kunnen heel precies bedrijven, jobfuncties, regio’s en interesses selecteren. In het algemeen is de kost per klik iets duurder, maar je hebt wel optimale resultaten gezien je zo specifiek kan gaan qua doelgroep.

Retargeting of Remarketing

We horen vaak “frustraties” over die vervelende banners die je achtervolgen. Het kan echter op een veel betere manier. Met een doordachte retargeting strategie geef je de bezoeker, die in het verleden afhaakte, meerwaarde en blijf je top of mind. We denken na over de next step en geven zo een reden om terug te komen.

Even samenzitten over online adverteren?

Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek leren we wat je wil bereiken om tevreden te zijn over de samenwerking met ons. We komen langs als consultants, niet als verkopers, waardoor we het beste kunnen aanvoelen wat je echt nodig hebt.

Enkele van onze online advertising projecten

Een kleine greep uit de vele bedrijven waar we de afgelopen jaren de online advertising voor verzorgden: