Online Advertising

Online Adverteren

Online adverteren is een uitstekende – en vooral meetbare – manier om kwaliteitsvolle bezoekers naar je website te brengen. Dat kan onder meer via Google, Facebook, YouTube en LinkedIn. Op basis van jouw prioriteiten bepalen wij wat het beste werkt volgens je verschillende doelstellingen.
  • We gebruiken meestal een combinatie van meerdere advertentieplatformen, omdat die in synergie kunnen werken.
  • Via online advertenties kunnen we op een efficiënte manier aan je merkbekendheid werken en voor extra relevante bezoekers zorgen.
  • Indien we hen dan de juiste boodschap voorschotelen, die past bij hun stadium in het aankoopproces, dan kunnen we hen verder begeleiden tot de gewenste actie.
  • Afhankelijk van je doelstellingen gaan we steeds op zoek naar het ideale punt waarbij je voor een zo laag mogelijke kost een maximaal aantal conversies (inschrijvingen, contactopname, aankopen,…) bekomt.

Partnerships

We zijn Google Partner en hebben ook met de andere grote spelers een nauwe samenwerking. Hierdoor krijgen we extra ondersteuning, waar onze klanten van meegenieten.

SEARCH ADVERTISING

Search advertising is een belangrijk onderdeel van elke gezonde online marketing mix. Mensen die “zoeken" zijn per definitie gemotiveerd. Je bereikt de juiste personen op het juiste moment, net wanneer jouw dienst of product top of mind is. Via Google Adwords of Bing Ads zetten we gerichte campagnes op.

Display Advertising

Display advertising is goed voor het promoten van jouw merk of product bij je doelgroep. We kunnen heel gericht advertenties tonen aan de juiste mensen en denken hierbij steeds na over de juiste boodschap. Display advertenties kunnen getoond worden via het Google Display Network, Facebook, LinkedIn en andere mogelijke kanalen.

Adverteren op Facebook

Het grootste voordeel aan adverteren op Facebook is dat je de doelgroep heel goed kan bepalen en bereiken. Dit kan al vanaf een relatief lage kost en in een heel beperkte regio. Dat zorgt ervoor dat je vlot kan experimenteren met verschillende boodschappen om zo te ontdekken wat je doelgroep echt aanspreekt.

Retargeting of Remarketing

We horen vaak “frustraties” over die vervelende banners die je achtervolgen. Het kan echter op een veel betere manier. Met een doordachte retargeting strategie geef je de bezoeker, die in het verleden afhaakte, meerwaarde en blijf je top of mind. We denken na over de next step en geven zo een reden om terug te komen.

Video Advertising

YouTube is na Google de grootste zoekmachine en steekt ook TV voorbij qua kijktijd. Heel veel mensen vinden en bekijken video's op YouTube. We kunnen heel gericht videoadvertenties tonen aan je doelgroep op basis van hun kijkgedrag of voor specifieke video's. Dit aan een fractie van de prijs van een traditionele TV reclame.

LinkedIn

Heb je een product of dienst in de B2B sector? Dan is LinkedIn het advertentiekanaal bij uitstek. We kunnen heel precies bedrijven, jobfuncties, regio’s en interesses selecteren. In het algemeen is de kost per klik iets duurder, maar je hebt wel optimale resultaten gezien je zo specifiek kan gaan qua doelgroep.

Adverteren op Instagram

Heb je een product dat of dienst die je heel visueel kan voorstellen en een jongere doelgroep heeft? Dan is Instagram een goed kanaal voor jouw advertenties. Bij een jonger publiek neemt Instagram het vlot over van Facebook. Belangrijk is dat we hen inspireren en beïnvloeden met mooie en doordachte content.

Twitter

Er zijn bepaalde doelgroepen die heel actief zijn op Twitter. We kunnen bepalen wie de advertenties ziet, bijvoorbeeld op basis van de profielen of hashtags die ze volgen. Zo kunnen we hen bereiken met een korte, maar krachtige boodschap.

Even samenzitten over online adverteren?

Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek leren we wat je wil bereiken om tevreden te zijn over de samenwerking met ons. We komen langs als consultants, niet als verkopers, waardoor we het beste kunnen aanvoelen wat je echt nodig hebt.

Enkele van onze online advertising projecten

Een kleine greep uit de vele bedrijven waar we de afgelopen jaren de online advertising voor verzorgden: