Over Websauce

Over Websauce

Kort nadat Jan, onze oprichter, een inspirerend bezoek aan Silicon Valley en het hoofdkwartier van Google bracht zag Websauce, begin 2010, het licht. We bestaan intussen uit een ambitieus en vooral dynamisch team en zijn fier op het feit dat vele klanten van het eerste uur nog steeds aan boord zijn.

Bij Websauce helpen we ambitieuze mensen om hun bedrijf sneller te doen groeien. We doen dat door eerst de strategie te bepalen. Zijn we de doelgroep op de juiste manier aan het bereiken en aan het aanspreken? Wat voor beeld krijgen ze van het merk, het bedrijf, het product of de dienst?

Daarna schakelen we alle middelen in die het internet tegenwoordig te bieden heeft. Denk hier aan marketing automation, online advertising, website usability, content marketing, e-mail marketing enzovoort.

Hoe gaan we te werk?

Flexibiliteit is 1 van onze belangrijkste kernwoorden. We hebben geen vaste manier van werken waar de klant zich aan moet aanpassen. We bekijken geval per geval de beste aanpak en doen alles wat nodig is om meer klanten aan te trekken, leads te verzamelen of je advertentiebudget op andere manieren te laten renderen.

We kunnen alles zelf opzetten en uitvoeren (done-for-you), jou of iemand in je firma begeleiden als coach, opleidingen geven of een roadmap opstellen.

Bij Websauce hebben we 4 basisdiensten waarmee we snel nieuwe klanten kunnen helpen:

  • Je wil dankzij je website, al dan niet met advertenties, extra klanten of leads verzamelen, maar je weet niet goed waar te beginnen? Dan kunnen we samen een roadmap opstellen. Meer informatie over een roadmap sessie vind je hier. We houden 2 strategische sessies waarin we brainstormen en wij een beknopt plan van aanpak voorstellen. Dit kan breder gaan dan enkel adverteren, ook hoe we leads verzamelen en opvolgen, de online strategie en feedback op de website zelf. Deze roadmap sessie is een éénmalige investering van 800 euro (ex BTW).
  • We zetten jouw advertentiecampagnes op, of we nemen bestaande campagnes over waarmee we aan de slag gaan. We maken een vrijblijvende offerte op, op basis van een gesprek. Dit gesprek is uiteraard gratis.
  • Ben je een doe-het-zelver? Dan geven we je een korte en praktische opleiding van een halve dag. Daarin gaan we samen door jouw Facebook of Google Ads account, geven we tips op basis van de meer dan 5 miljoen euro die we de laatste jaren voor onze klanten al gespendeerd hebben aan advertenties en zetten we indien gewenst samen mogelijk een eerste campagne op. We rekenen hiervoor eenmalig op 379 euro (ex BTW).
  • Wil je een analyse van je huidige Google of Facebook Ads account? Dat kan! We kijken alles grondig na en geven je een document waarmee je aan de slag kan. We sturen geen basis-checklist, maar een persoonlijk document waar we onze inzichten en ervaring op jouw unieke situatie toepassen. Deze analyse start vanaf 470 euro. Wil je hier meer over weten of een gratis offerte krijgen, dan kan je hier meer informatie lezen en een vragenlijst invullen.

Klinkt interessant?

Via ons contactformulier kan je meer informatie vragen. Ons contacteren is helemaal vrijblijvend en we gaan je niet lastig vallen met ongewenste e-mails of opdringerige verkopers. Als we samen zitten doen we dat steeds als consultants en proberen we probleemoplossend te denken. We luisteren naar je noden en doen een voorstel op maat.