Over Websauce

Over Websauce

Kort nadat Jan, onze oprichter, een inspirerend bezoek aan Silicon Valley en het hoofdkwartier van Google bracht zag Websauce, begin 2010, het licht. We bestaan intussen uit een ambitieus en vooral dynamisch team en zijn fier op het feit dat vele klanten van het eerste uur nog steeds aan boord zijn.

Bij Websauce helpen we ambitieuze mensen om hun bedrijf sneller te doen groeien. We doen dat door eerst de strategie te bepalen. Zijn we de doelgroep op de juiste manier aan het bereiken en aan het aanspreken? Wat voor beeld krijgen ze van het merk, het bedrijf, het product of de dienst?

Daarna schakelen we alle middelen in die het internet tegenwoordig te bieden heeft. Denk hier aan marketing automation, online advertising, website usability, content marketing, e-mail marketing enzovoort.

Even samenzitten?

Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek leren we wat je wil bereiken om tevreden te zijn over de samenwerking met ons. We komen langs als consultants, niet als verkopers, waardoor we het beste kunnen aanvoelen wat je echt nodig hebt.