E-mail Marketing

E-mail Marketingstrategie en Uitvoering

Dankzij een e-mail marketingstrategie op maat van jouw bedrijf en prospect of klant, zorgen we op automatische wijze voor een hoger engagement. We begeleiden mensen die nog niet klaar zijn om te kopen, totdat ze dat wel zijn.
Dankzij e-mail marketing bouwen we aan de relatie tussen jouw bedrijf, haar klanten, en mensen die nog wat overtuiging nodig hebben om klant te worden.
  • Door informatieve mails te sturen positioneren we jouw bedrijf als autoriteit in de markt. We zorgen er tegelijkertijd voor dat je top of mind blijft, zodat de prospect meteen aan jou denkt eens hij klaar is om tot de aankoop over te gaan.
  • We sturen niet zomaar e-mails. Ook hier zit een belangrijke strategie achter de aanpak. We zijn niets met mensen die de mails niet meer openen of meteen verwijderen. We sturen goed bepaalde content die zich automatisch kan aanpassen aan het gedrag en profiel van de lezer. Zo verhogen we de kans op een conversie of aankoop aanzienlijk.

We hebben ervaring met heel wat e-mail en marketing automation tools

Wil je samen met ons een e-mail marketing machine bouwen?

Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek leren we waar je naartoe wil, wat je wensen en doelen zijn en wat je wil bereiken om tevreden te zijn over de samenwerking met ons. We komen langs als consultants, niet als verkopers, waardoor we het beste kunnen aanvoelen wat je echt nodig hebt.

Enkele van onze e-mail marketing projecten

Dit zijn enkele klanten waarvoor we e-mail marketing projecten hebben opgezet