Coaching

Coaching

Jouw marketing team efficiënter maken en betere resultaten laten behalen, dat is het doel van onze coaching aanpak. We sturen het team aan. We brengen structuur in je marketing mix. We nemen de complexiteit weg die de uitgebreide online marketing wereld brengt. We zorgen dat we samen je resultaten naar een hoger niveau brengen. Het grootste deel van het werk wordt door jouw team gedaan. Wij sturen aan, delen onze kennis met het team, volgen op en springen bij waar nodig.

Je hebt met je business al wat leads en naamsbekendheid opgebouwd. Je hebt je vrienden, familie en het laaghangend fruit weten te converteren. Er is een lichte groei, maar mogelijk te traag, of je begint vast te zitten over hoe het verder aan te pakken.

Wat je mogelijk wil is je groei versnellen door kwalitatievere leads aan te trekken via een gezonde en gevarieerde mix aan online kanalen.

Vaak voorkomende problemen hierbij zijn:

  • De verkopen zakken en je begrijpt niet waarom.
  • Dat je niet goed weet waar te beginnen.
  • Er is structuur nodig en input over hoe het verder aan te pakken.
  • Je internet marketing loopt goed, maar je komt aan een plateau waar je maar niet door breekt.
  • Er is kennis en capaciteit om intern campagnes op te zetten en op te volgen, maar jullie zijn voornamelijk op zoek naar een klankbord en begeleiding.

Een herkenbare situatie? Dan is ons coaching traject een perfecte aanpak voor jou!

We kunnen je begeleiden bij elk van onze expertises die je hier nog eens kan bekijken, of via ons menu-item “Expertises".

We nemen je bij de hand, sturen aan waar nodig, geven je onze jarenlange expertise mee en waken samen met jou over de resultaten.

Afhankelijk van je noden houden we 1 of meerdere keren per maand een video-call van anderhalf uur waarin we jouw campagnes en resultaten overlopen en nadenken over nieuwe opportuniteiten.

We kunnen meer dan het gewoon goed uitleggen. Heb je hulp nodig bij de uitvoering en/of opvolging? In dat geval staan we je even goed bij met onze Done-for-you-aanpak.

Wil je eerst al eens vrijblijvend babbelen in een video-call van een uur die over jouw business zal gaan? Zo heb je al een ongeveer een beeld van de input die je kan verwachten tijdens zo een coaching traject.

Klinkt goed? Klik dan op onderstaande button die je vraagt naar je naam en e-mailadres. We regelen de verdere afspraak voor de call via mail.

Heb je een andere vraag of opmerking? Ga dan rechtstreeks naar onze contactpagina en vul daar het formulier in, of mail ons op [email protected].