Consulting formule

Je in-house marketingteam een boost geven?

Schakel onze expertise in en krijg het beste van twee werelden.

Til je team en online marketing naar een hoger niveau

Wij komen 1 dag per week bij jou op kantoor zitten. We leiden je team op, geven antwoorden op vragen en stellen waar nodig verbeteringen voor. Die verbeteringen kunnen we ook uitvoeren, zodat we vanaf een goede basis werken. Ook strategisch denken we met je mee en werken we plannen uit.

Wat, waarom en hoe?

Het is handig om een eigen marketingteam te hebben. Het nadeel is dat je marketers misschien niet op de hoogte zijn van actuele best-practices en dat ze enkel ervaring opdoen met de eigen marketingcampagnes. Een online marketing agency als Websauce beheert campagnes voor vele klanten uit verschillende sectoren, waardoor we dagelijks veel bijleren en zien wat werkt en wat niet. We hebben het hier trouwens niet enkel over online advertising. Ook over marketing automation, SEO, content, e-mail flows, CRM, rapportage, web usability en conversie-optimalisatie, … kortom alles wat bij het online succes van een bedrijf komt kijken.

Het online marketinglandschap verandert ook snel. Misschien heb je al gemerkt dat het moeilijker wordt om de winstgevendheid van je campagnes op een hoog niveau te houden. Ook het aantrekken van de juiste bezoekers en hen converteren tot klant is een hele uitdaging.

Wij bieden het beste van twee werelden. Je eigen team in-house, plus de kracht van een agency dat achter jou staat. Jouw team voert alles uit. Wij komen 1 keer per week met hen de online marketing overlopen en sturen bij waar nodig. We zijn ook op andere dagen beschikbaar voor vragen via telefoon of e-mail, we denken mee na over de strategie en hoe we online marketing optimaal inzetten voor je bedrijf.

Wat kost het?

We komen 4 dagen per maand fysiek bij jou op kantoor zitten. Dat kan bijvoorbeeld 1 dag per week, of om de twee weken 2 dagen. Je kiest zelf wat jou het beste past. Meer dan 4 dagen is natuurlijk ook een optie, onze dagprijs is 1000 euro per dag. We starten met een looptijd van 3 maanden zodat we zeker zijn dat je de vruchten van alle inspanningen kan plukken. Daarna kan je eventueel alleen verder of à la carte kiezen wanneer je ons opnieuw inschakelt. Binnen dit pakket komen we 1 volledige dag per week fysiek bij jou op kantoor zitten. Op andere dagen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar Je staat er dus niet meer alleen voor!

Vrijblijvend intakegesprek

Boek nu een vrijblijvend intakegesprek in om met ons en deze formule kennis te maken.

Enkele van onze projecten

Een kleine greep uit de klanten waarvoor we in de laatste jaren de online marketing uitvoerden.