Digital Agency in Gent

Ben je op zoek naar een Digital Agency rond Gent?

Zoek niet verder!

Je hebt ons gevonden en we staan je graag bij in je uitdagingen om via digital marketing je klanten te bereiken.

Is je bedrijf gevestigd in de buurt van Gent en zoek je een lokale partner? Dan spreken we graag af voor een vrijblijvende kennismaking. We komen steeds langs als consultants en niet als verkopers. We babbelen over jouw business, jouw klanten en waar jij naar op zoek bent in een Digital Agency.
Wij denken onmiddellijk met jou mee en bekijken hoe wij onze expertises zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Wat deze expertises zijn kan je verder op deze pagina lezen.

We hebben een team van 6 mensen dat ter beschikking staat voor jou. We kunnen alles voor jou opzetten en uitvoeren. Jij, of iemand in je team, kan bij ons een opleiding volgen en gecoacht worden zodat jullie het grootste deel van het werk zelf kunnen doen. Wij helpen jou bij de strategie en staan je ook verder bij als mentor en senior consultant.

Bij de meeste klanten starten we de samenwerking met een roadmap. Op zowel korte als lange termijn zien we daar steeds de meerwaarde van in de resultaten. We hebben dan immers doordachte campagnes die veel nauwer bij de wensen van de doelgroep aansluiten.
In 2 strategische sessies van een halve dag denken we samen na over jouw doelgroep, waar ze van wakker liggen, wat de kernboodschap is waarmee we hen kunnen bereiken en hoe we hen écht kunnen overtuigen om lead en uiteindelijk klant te worden.

Meer informatie over onze roadmaps kan je hier vinden.

Een paar van de belangrijkste expertises van Websauce op een rij

Als Digital Agency proberen we een brede waaier aan kennis in te zetten voor onze klanten.

Wanneer we een roadmap maken of een coaching traject doen proberen we al deze toepassingen mee op te nemen in onze strategie.

We kunnen rond al deze expertises ook uitvoerende taken overnemen. Zo kan jij je concentreren op andere taken binnen je bedrijf.

Ook qua opleidingen kan je over al deze thema's bij ons terecht.

Strategie
Jouw torenhoge ambities omzetten in een efficiënte online marketing strategie.
Advertising
De ideale doelgroep bereiken op het juiste moment en met de juiste boodschap via Adwords, Facebook, Bing en andere kanalen.
Usability
Een optimale gebruikerservaring geven door de website te verbeteren, waardoor we bezoekers niet tegenwerken op hun weg naar een conversie.
Content
In tekstvorm niet alleen de waarden van het bedrijf uitstralen, maar bezoekers ook aantonen dat ze op de juiste plaats zijn, zodat ze met plezier contact opnemen of klant worden.
E-mail Marketing
Op automatische wijze een relatie opbouwen met bezoekers en prospects die makkelijker en met vertrouwen de stap tot "klant worden" zetten.
Inbound Marketing
Trek mensen naar je toe via inbound marketing. Zo kan je hen op een zachte manier bereiken en overtuigen.
Marketing Automation
Op basis van gedrag kiezen wie welke boodschap krijgt, zodat elke prospect zich persoonlijk aangesproken en begrepen voelt.
Growth Hacking
Bewezen Growth Hacking technieken, toegepast op jouw start- of scale-up. Een must voor elke SaaS business.
Web Analytics
Een goede meting en analyse zijn cruciaal voor het opvolgen en uitvoeren van elke online marketing strategie.

Erkende Partner

Websauce is Google Partner, Meta Business Partner, ActiveCampaign partner, Microsoft advertising partner, en daarnaast zijn nog veel meer tools waar we dagelijks mee werken voor onze klanten. Dat betekent dat we over de nodige kennis en certificaten beschikken en een direct contact hebben met de mensen binnen die bedrijven voor een betere ondersteuning.

Waarom Websauce?

Het draait eigenlijk niet om ons, wel om de groei van jouw bedrijf, maar omdat je het zo lief vraagt: sinds 2010 stippelen we voor onze klanten online marketing strategieën uit én voeren we ze ook volledig uit.
  • We werken zowel voor kleine als erg grote bedrijven met een miljardenomzet.
  • We maken geen loze beloftes.
  • Vele van onze eerste klanten die in 2010 aan boord kwamen, zijn nog steeds klant. We vinden lange-termijn relaties belangrijk.

Enkele van onze projecten in de regio

Even samenzitten?

Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek leren we wat je wil bereiken om tevreden te zijn over de samenwerking met ons. We komen langs als consultants, niet als verkopers, waardoor we het beste kunnen aanvoelen wat je echt nodig hebt.