Hands-on Facebook Ads opleiding

Hands-on Facebook Ads opleiding

Heb je al geëxperimeteerd met Facebook Ads?
Sta je op het punt om voor het eerst Facebook Ads op te zetten?

In beide gevallen kan het zijn dat je nood hebt aan een expert die samen met jou overloopt waar je allemaal op moet letten en hoe je die advertenties nu het best opzet.

Je krijgt van ons een opleiding van een halve dag aan waarin we samen met jou grondig door alle Facebook Ads instellingen en mogelijke valkuilen gaan. We zetten samen een eerste advertentie op zodat je al eens gezien hebt hoe wij dit aanpakken en je ook al een eerste concreet en echt werkend voorbeeld hebt.

Heb je nog geen Facebook Ads account of Facebook Business Manager, dan zetten we deze samen op voor jou. 
Heb je al eerste advertenties lopen, dan bekijken we deze samen en geven we feedback over hoe we dit zouden aanpakken.

Aan het einde van deze halve dag heb je al een idee wat er allemaal te doen valt met Facebook Ads, weet je waar je op moet letten en is je mogelijke drempelvrees om aan je eigen advertenties te beginnen weg.

Hoeveel kost deze opleiding?

Je kan deze opleiding volgen voor slechts 379 euro (ex BTW). Dit is geen groepsopleiding. We spreken enkel over jouw advertenties en het gaat door bij jou of bij ons op kantoor. 

Zoek je iets anders dan een opleiding?

Je bent op zoek naar andere manieren om het maximum te halen uit je Facebook Ads, Google Ads of je online marketing strategie in het algemeen? Dan ben je bij ons nog steeds aan het juiste adres!

Ontdek op de Over Websauce pagina hoe we voor jou snel te werk kunnen gaan om meer rendement te halen uit je digitale marketing inspanningen.

Bij Onze Expertises ontdekt je welke kennis we allemaal in huis hebben om jou verder te helpen.

Wie zijn wij?

Websauce is opgestart begin 2010 met een expertise in online advertising. Voor onze klanten hebben we in de afgelopen jaren voor meer dan 5 miljoen euro aan advertentiebudgetten uitgegeven. We hebben intussen honderden Facebook en Google Ads campagnes opgezet en geoptimaliseerd en hebben meer dan genoeg ervaring om te zien wat er goed werkt en wat niet. Je hebt nu een unieke kans om deze uitgebreide kennis van ons over te nemen in een praktische sessie van een halve dag aan een zeer scherpe prijs.

Wil je een hands-on Facebook Ads opleiding?

Laat het ons snel weten via ons contactformulier. We reageren zo snel mogelijk om je meer details te geven en een afspraak vast te leggen indien je dat wenst.

Enkele van onze Facebook en Google Ads projecten

Een kleine greep uit de vele bedrijven waar we de afgelopen jaren de online advertising voor verzorgden: