Hands-on Facebook Ads opleiding

Hands-on Facebook Ads opleiding

Heb je al geëxperimeteerd met Facebook Ads?
Sta je op het punt om voor het eerst Facebook Ads op te zetten?

In beide gevallen kan het zijn dat je nood hebt aan een expert die samen met jou overloopt waar je allemaal op moet letten en hoe je die advertenties nu het best opzet.

We bieden jou een opleiding van een halve dag aan waarin we samen met jou grondig door alle Facebook Ads instellingen en mogelijke valkuilen gaan. We zetten samen een eerste advertentie op zodat je al eens gezien hebt hoe wij dit aanpakken en je ook al een eerste concreet en echt werkend voorbeeld hebt.

Heb je nog geen Facebook Ads account of Facebook Business Manager, dan zetten we deze samen op voor jou. 
Heb je al eerste advertenties lopen, dan bekijken we deze samen en geven we feedback over hoe we dit zouden aanpakken.

Aan het einde van deze halve dag heb je al een idee wat er allemaal te doen valt met Facebook Ads, weet je waar je op moet letten en is je mogelijke drempelvrees om aan je eigen advertenties te beginnen weg.

Hoeveel kost deze opleiding?

We bieden deze opleiding aan voor slechts 379 euro (ex BTW). 

Bovendien kan je als KMO gebruik maken van de KMO portefeuille waardoor je 30% of 40% van dit bedrag kan recupereren via subsidies van de Vlaamse overheid.

Wie zijn wij?

Websauce is opgestart begin 2010 met een expertise in online advertising. Voor onze klanten hebben we in de afgelopen jaren voor meer dan 5 miljoen euro aan advertentiebudgetten uitgegeven. We hebben intussen honderden Facebook en Google Ads campagnes opgezet en geoptimaliseerd en hebben meer dan genoeg ervaring om te zien wat er goed werkt en wat niet. Je hebt nu een unieke kans om deze uitgebreide kennis van ons over te nemen in een praktische sessie van een halve dag aan een zeer scherpe prijs.

Wil je een hands-on Facebook Ads opleiding?

Laat het ons snel weten via ons contactformulier. We reageren zo snel mogelijk om je meer details te geven en een afspraak vast te leggen indien je dat wenst.

Enkele van onze Facebook en Google Ads projecten

Een kleine greep uit de vele bedrijven waar we de afgelopen jaren de online advertising voor verzorgden: