Onze aanpak en prijzen

Onze aanpak en prijzen

Bij Websauce helpen we al meer dan 13 jaar ambitieuze mensen om hun bedrijf sneller te doen groeien. We doen dat door eerst de strategie te bepalen. Zijn we de doelgroep op de juiste manier aan het bereiken en aan het aanspreken? Wat voor beeld krijgen ze van het merk, het bedrijf, het product of de dienst?

Daarna schakelen we alle middelen in die het internet tegenwoordig te bieden heeft. Denk hier aan online advertising, marketing automation,  website usability, het optimaliseren van de conversies, content marketing, e-mail marketing enzovoort.

Hoe gaan we te werk en wat kost het?

Wanneer je ons voor de eerste keer contacteert, volgt er een korte (online) meeting als kennismaking. Je krijgt meteen een inschatting van de prijzen voor de setup en de opvolging en kan kiezen om met ons in zee te gaan.

Daarna gaan we aan de slag. In de meeste gevallen starten we met een strategische roadmap sessie die in de prijs van de setup inbegrepen is. We werken samen tijdens een meeting van ongeveer 3 uur een efficiënte strategie uit en stellen een plan van aanpak op. 

Een snelle uitrol en een effectievere marketingstrategie

Eens we de strategie en aanpak bepaald hebben, starten we de uitrol. We zetten je campagnes op (of passen bestaande campagnes aan) binnen Facebook & Instagram, Google en de andere gekozen kanalen.

We werken aan de optimalisatie van de conversies (van bezoeker tot lead), zetten eventuele A/B tests op om de conversies nog te verhogen, starten de marketing automation op en werken de rest van het plan uit.

Daarna, eens alles loopt, volgen we nauwgezet op en verbeteren we waar nodig. We houden de vinger steeds op de pols.

Waarom Websauce?

Een groot deel van onze klanten werkt al meer dan 10 jaar met ons samen. Dat is niet per toeval. Bij ons hoef je nooit enkele dagen op een antwoord of reactie te wachten. Je krijgt een vaste projectmanager en toegang tot een team van specialisten dat steeds voor je klaar staat.

We spelen kort op de bal, denken steeds met je mee en adviseren waar nodig. Ook de uitvoering van nieuwe strategieën of gewone aanpassingen aan bestaande campagnes gebeuren zonder vertraging. We vormen steeds een goedwerkend team met onze klanten. Je kan dus op ons rekenen!

Vrijblijvend afspreken?

Via ons contactformulier kan je meer informatie vragen. Ons contacteren is helemaal vrijblijvend en we gaan je niet lastig vallen met ongewenste e-mails of opdringerige verkopers. Als we samen zitten doen we dat steeds als consultants en proberen we probleemoplossend te denken. We luisteren naar je noden en doen een voorstel op maat.

Enkele van onze online advertising projecten

Een kleine greep uit de vele bedrijven waar we de afgelopen jaren de online advertising voor verzorgden: