Wij doen alles voor jou

Wij doen alles voor jou

Dit is een goede optie indien je zelf geen zorgen over SEO wil hebben. Ook wanneer SEO meer en meer lijkt op een ingewikkelde Rubik’s cube die je geblinddoekt moet oplossen. Of wanneer je er gewoon geen tijd voor hebt en betere dingen te doen hebt. Dat ook.

Hoe gaan we te werk?

We komen eerst luisteren naar wat je wensen en doelen zijn. We maken één SEO-expert verantwoordelijk voor jouw bedrijf (je vaste contactpersoon) en zetten daar een multidisciplinair team rond (een strateeg, een content-verantwoordelijke en een conversie-expert). Dat team wordt belangrijk. Om goed te scoren op de zoekmachines is het niet alleen belangrijk dat je hoog verschijnt en dat je veel bezoekers op je website krijgt. Ze moeten de pagina ook interessant vinden en het door jou gewenste gedrag stellen. Dat is moeilijker dan het klinkt. Het is hier dat onze ervaring vooral helpt. Maar er is meer.

We werken ook een keywordplan, een seo structuur en een content-structuur uit. Die 3 kunnen elkaar versterken en je site zo met meerdere pagina’s tegelijk een betere positie in de zoekmachines geven.

We houden ook veel rekening met de psychologie van de bezoeker. Zo is het de bedoeling dat, wanneer een persoon op Google naar een oplossing zoekt, jouw pagina gekozen wordt bovenop de andere opties die Google aanbiedt. Hoe hoger het doorklikpercentage van jouw site, hoe meer Google dat beloont.

Conversies verhogen

We gaan ook veel verder dan de bezoekersaantallen. We geven strategische aanbevelingen die ervoor kunnen zorgen dat meer bezoekers doen wat je van hen verlangt. Contact opnemen, een formulier invullen, iets downloaden enzovoort.

Hoe maken wij het verschil?

We werken voor veel van onze klanten aan SEO en hebben hier veel ervaring rond opgebouwd. Zo hebben we kleine bedrijven als klant die, enkel dankzij SEO, tussen de 300 en 1000 bezoekers per dag op de website krijgen. Voor één klant zelfs 3000 gratis bezoekers per dag.

Als je het potentieel van zoekmachine optimalisatie wil leren kennen, neem dan vandaag nog contact op. We antwoorden binnen de 24uur!

Meer weten?

Vertel ons wat je doelen, uitdagingen en wensen zijn

Enkele van onze projecten

Een kleine greep uit de vele bedrijven waar we de afgelopen jaren de online marketing voor verzorgden: