Strategie call video

Wil je inzichten of feedback krijgen, specifiek voor jouw business?

Video transcript

Hallo
Ik ben Jan.

Je hebt van mij intussen hopelijk al wat nuttige inzichten gekregen over hoe je meer en kwalitatievere leads kan genereren.

Ik wil jou ook heel graag persoonlijk verder helpen. En dat doe ik door, volledig vrijblijvend!, met jou een uur te babbelen over jouw business.

Je kan mij gedurende dat uur allerlei vragen stellen over hoe ik de lead generation voor jullie zou aanpakken.

Ik stuur je op voorhand enkele vragen ook die je kan beantwoorden, waardoor ik mij wat kan voorbereiden en zelf ook tips kan geven. Zo hoop ik dat je na een uur tijd met heel wat specifieke todo’s verder kan om je campagnes en je communicatie te gaan verbeteren.

Ik heb intussen al met enkele start- en scale-ups dergelijk gesprek gehad en iedereen reageerde enthousiast over de input die ze kregen. Een paar deelnemers besloten kort na de gratis strategie-call om met ons samen te werken. Daarbij kozen ze bijvoorbeeld voor een coaching traject of een uitgebreider plan van aanpak. Vaak is dat als ze zelf door de bomen het bos niet meer zien omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn om je doelgroep te bereiken en warm te maken.

Anderen zijn volledig zelfstandig aan de slag gegaan met de input die ze kregen. In dat geval: even goede vrienden. Als ik zelf iets kan bijleren over jouw business en jouw aanpak en intussen ook jou kan verder helpen, dan doe ik dat met plezier.

Je mag ervan uitgaan dat ik je niet ga lastig vallen aan het einde van onze strategie-call of erna om iets te proberen verkopen. In de eerste plaats wil ik waarde geven en zorgen dat je een goed gevoel overhoudt aan mijn mails en ons gesprek.

Ik beschouw het als een voorproef van onze kennis en inzicht waardoor je zelf de keuze kan maken om met Websauce te werken als je daar klaar voor zou zijn.

Wil je verder gaan met een gratis strategie-call? Klik op de “maak een afspraak" call to action onder deze video en vul je naam en e-mailadres in. We handelen de afspraak dan verder af via e-mail.

Thanks en tot snel!