Strategie call voor startups

Plan een gratis videocall van een uur over het krijgen van meer leads of trials voor je startup

Is dit dan een "Sales Call"?

Dit is geen sales pitch onder het mom van “coaching". Het zal niet over mij of Websauce gaan (tenzij je daar echt interesse in hebt uiteraard), wel over jouw startup.

Je kan me een uur lang vragen stellen en ideëen aftoetsen. Je krijgt antwoorden waarbij ik de ervaring die we ondertussen opgebouwd hebben bij andere startups met jou kan delen.

Ik doe dat omdat ik hoop dat ik je goed op weg kan helpen en, wanneer je daar klaar voor bent, klant wil worden en ons inschakelen om verder te groeien. Ook als je dat niet wil is er geen enkel probleem. Ik zal nog altijd blij zijn dat ik je vooruit geholpen heb tijdens het gesprek omdat ik tenslotte een passie heb voor startups. Ik weet nog heel goed hoe ik me voelde toen Websauce, mijn startup destijds, zóveel mogelijkheden en keuzes had dat het wat overweldigend werd.

Waar geef je je marketing budget best aan uit? Waar niet? En hoe doe je het? Hoe zorg je ervoor dat je er ook een positief rendement op haalt, zodat de zaken goed gaan en investeerders met plezier extra geld in je bedrijf steken?

Wel, daar gaat de call over. Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Hopelijk tot daar!

Enkele van onze Start- en Scale-up projecten